Overheid

Vragen of advies nodig?

Overheid

Veel gemeenten uit Overijssel en Gelderland hebben gebruik gemaakt of maken nu gebruik van ondersteuning door ERIK bouwplancoördinatie. Als Wabo regisseur, casemanager of bouwplantoetser toetsen en behandelen wij aanvragen om omgevingsvergunning. De werkzaamheden voeren wij uit op het gemeentehuis, maar met eenzelfde kwaliteit kunnen deze ook op afstand plaatsvinden. ERIK beschikt over een kantoor met voldoende geschikte werkplekken om het werk voor gemeenten ook in een vorm van uitbesteding goed uit te kunnen voeren.

Ervaring
Met Erik Nijboer en Dennis Stevens zijn twee ervaren vergunningverleners inzetbaar bij zowel kleine alsook de grotere gemeenten.

Referenties
Een greep uit de gemeenten die reeds gebruik hebben gemaakt van de diensten van ERIK bouwplancoördinatie: Zwolle, Nunspeet, Elburg, Enschede, Emmen, Apeldoorn, Staphorst.

Advies ontvangen of benieuwd
naar de mogelijkheden?

ERIK bouwplancoördinatie

ERIK bouwplancoördinatie is een klein adviesbureau en is al vanaf 2008 actief. Wij zetten ons in om bouwregelgeving voor aannemers, architecten, tekenbureau’s en de particulier inzichtelijk te maken met duidelijke adviezen en rapportages.

Wij richten ons enerzijds op de overheid en daarnaast op de advisering over alle Wabo gerelateerde wetgeving; specifiek die van het Bouwbesluit.

Contactgegevens

Telefoonnummer: 06 – 36 30 13 60
E-mail: info@erikplan.nl
Bezoekadres:
Hellendoornseweg 23
8106 AH Mariënheem
Postadres:
Ten Haveweg 14A
8106 PH Marienheem
KvK: 05086088
BTW: NL001661763B54