Over ons

Actief sinds 2008

Wij zetten ons in om bouwregelgeving voor aannemers, architecten, tekenbureau’s en de particulier inzichtelijk te maken met duidelijke adviezen en rapportages.

Over ERIK bouwplancoördinatie

ERIK bouwplancoördinatie is een klein adviesbureau en is al vanaf 2008 actief. Daarvoor heeft Erik Nijboer voor een aantal gemeenten en detacheringsbureaus gewerkt en veel ervaring opgedaan in het toetsen van vergunningaanvragen. Samen met een aantal collega’s en de opgedane kennis en ervaring is het adviesbureau gegroeid tot de huidige vorm. Wij richten ons enerzijds op de overheid en daarnaast op de advisering over alle Wabo gerelateerde wetgeving; specifiek die van het Bouwbesluit.

Op 1 juli 2021 hebben wij onze intrek genomen in het voormalige bankgebouw op de hoek van de Hellendoornseweg en de Essenbree. De komende jaren zullen wij hier niet alleen werken aan de plannen van onze opdrachtgevers, maar tevens aan een verdere uitstraling van ERIK bouwplancoördinatie

De gezichten achter ERIK bouwplancoördiniatie

Ons team

Erik Nijboer
Eigenaar
Cindy Middelkamp
Administratie
Tonnie Alferink
Adviseur
Dennis Stevens
Bouwplantoetser
Nick Hoogeslag
Adviseur

Advies ontvangen of benieuwd
naar de mogelijkheden?

ERIK bouwplancoördinatie

ERIK bouwplancoördinatie is een klein adviesbureau en is al vanaf 2008 actief. Wij zetten ons in om bouwregelgeving voor aannemers, architecten, tekenbureau’s en de particulier inzichtelijk te maken met duidelijke adviezen en rapportages.

Wij richten ons enerzijds op de overheid en daarnaast op de advisering over alle Wabo gerelateerde wetgeving; specifiek die van het Bouwbesluit.

Contactgegevens

Telefoonnummer: 06 – 36 30 13 60
E-mail: info@erikplan.nl
Bezoekadres:
Hellendoornseweg 23
8106 AH Mariënheem
Postadres:
Ten Haveweg 14A
8106 PH Marienheem
KvK: 05086088
BTW: NL001661763B54